Iedere coachee is verschillend, ieder persoon heeft ander noden, behoeften en verwachtingen.
Ook elke coach is verschillend, iedere coach heeft zijn eigen persoonlijke aanpaak, zijn eigen finesses en specialisaties.  Dit is bij ons niet anders.  
Lees gerust hieronder welke aanpak of voorkeur jij prefereert als coachee.  

 

Sanae

Sanae heeft in de loop der jaren haar eigen coaching stijl ontwikkeld. Samen met jou bepaalt ze de nodige aanpak om jou in beweging te krijgen in de richting van je doelen, je dromen, je verlangens EN het momentum vast te houden. Haar coaching sessies zijn uniek, en uiterst doeltreffend. Sanae beheerst verschillende coaching technieken. Gaande van de klassieke, rationele business coaching, tot meer energetische intuïtieve processen. Heb jij al van alles geprobeerd zonder aanhoudend succes? Dan zal je wellicht voornamelijk met het hoofd bezig geweest zijn en minder met je mindset en je lichaam.

Sanae is zelf doorheen de jaren door haar eigen groeiproces gegaan, heeft tal van blokkades stap voor stap weten transformeren, en heeft gemerkt dat haar kwantumsprongen in groei steeds gebeurden wanneer ze rationele business tools wist te combineren met intuïtieve energetische tools. Door haar open blik heeft ze naast de gekende professionele business aanpak en de wetenschappelijk erkende methodes, het pad van haar intuïtief weten durven volgen. En deze twee werelden samen beheersen, de taal van deze twee werelden spreken, maakt haar aanpak uniek.

In een traject bij Sanae zal je ervaren dat haar aanpak uniek is, heel doeltreffend is en je uitdaagt om uit je comfortzone te stappen in de zone waar je werkelijke groei ligt.

Nog een paar leuke affirmaties die bij haar en haar coaching passen:

 • Het leven is leuk als ik daar écht voor kies! Ik hou van het leven!
 • Met lichtheid, fun en écht verlangen kan ik zoveel meer bereiken
 • Ik dans door het leven.
 • Het leven is een podium, waarop ik in de schijnwerpers mag staan.
 • Ik ben het zó waard om het beste te ontvangen dat het leven te bieden heeft.
 • Ik ben geboren om te creëren.
 • Ik weet mijn volgende stap.

 

Spreekt dit jou aan? Dan ben je bij Sanae aan het juiste adres.  Contacteer ons gerust via ons contactformulier.

 

Karin

Karin heeft jarenlange ervaring als coach en leidinggevende in de bedrijfswereld en dit op zowel individueel als team-niveau.  Ze weet je als geen ander te motiveren en te enthousiasmeren om met je eigen onontgonnen potentieel aan de slag te gaan, jouw groeimindset aan te spreken en van daaruit de goesting te creëren om verder te groeien.

Haar aanpak begint vanuit verbinding en vertrouwen. Stap voor stap samen op zoek te gaan wat voor de coachee belangrijk is. Wat zijn jouw doelen, waar wil je voor gaan, wat wil je echt bereiken, welke waarden spelen hierin een rol, …  Daarbijkomend kijkt ze uitgebreid naar wie jij bent als persoon om van daaruit te bepalen wat voor jou het optimale pad is om te bewandelen.  Want dit pad is voor iedereen anders en evolueert mee in de tijd.

Haar coachingsessies stralen energie en enthousiasme uit. Ze creëert de goesting om aan jezelf te werken.  Grootse, complexe vraagstukken worden vertaald naar eenvoudige, concrete en behapbare stappen waardoor je steeds jouw mogelijkheid ervaart om verder te gaan dan de status quo.  Uit je comfort-zone gaan lijkt plots niet meer zo moeilijk en je ervaart een ongelooflijke boost in jouw zelfvertrouwen.

Uitspraken die bij Karin en haar coachingsaanpak passen:

 • Een dag zonder lach is een verloren dag
 • Waarom moeilijk doen als het makkelijk ook gaat
 • Ik geniet van het leven
 • Ik leef voor een gevoel van vrijheid én voldoening, elke dag opnieuw
 • Ik ben en blijf vitaal en gezond
 • Raap steeds iets op als je valt

 

Spreekt dit jou aan? Dan ben je bij Karin aan het juiste adres.  Contacteer ons gerust via ons contactformulier.