Iedere coachee is verschillend, ieder persoon heeft ander noden, behoeften en verwachtingen.
Ook elke coach is verschillend, iedere coach heeft zijn eigen persoonlijke aanpaak, zijn eigen finesses en specialisaties.  Dit is bij ons niet anders.  
Lees gerust hieronder welke aanpak of voorkeur jij prefereert als coachee.  

 

Sanae

Sanae heeft naast haar jarenlange ervaring als coach en leidinggevende in de bedrijfswereld, ook heel wat ervaring met privé-klanten, zowel jongvolwassenen als volwassenen, die vastlopen in hun leven. Steevast slagen haar klanten erin om van een “ik wil, maar ….” naar een “ik kan en doe ….” mindset te gaan.

Wil je eindelijk verandering brengen in je leven, gaan voor wat je echt wil?

Sta je open om je te laten begeleiden op een manier die hoofd, hart en intuïtie met elkaar verbindt? Wilskracht is slechts een deel van de oplossing. Een nog groter deel zit in de transformatie van wat je denkt, in de transformatie van je niet ondersteunende overtuigingen. Je gaat met beiden aan de slag. Je krijgt tools om te doen en inzichten om te zijn. 

In een no nonsens-stijl, recht toe, recht aan bepaal jij met Sanae waar je aan wilt werken.

Van zodra dat helder is begint je reis en zal je merken dat je gaandeweg je eigen leven transformeert, dat er duidelijk dingen beginnen te shiften. Je zelfvertrouwen groeit, je daadkracht krijgt een boost, je acties volgen als van zelf en je neemt veel gemakkelijker met vertrouwen beslissingen. Je raakt afgestemd op je doel, op je leven en dan begint dat als het ware te stromen.

Ben je nieuwsgierig naar hoe je je onderbewuste in je voordeel kunt activeren en voor je te laten werken, in plaats van tegen je? En tegelijkertijd tools aangereikt krijgen die je onmiddellijk kunt toepassen?

In een traject bij Sanae zal je ervaren dat haar intuïtieve aanpak uniek en uiterst doeltreffend is. Veranderen hoeft niet moeilijk te zijn als je alle mogelijke resources aanwendt. Niet alleen de rationele, maar ook de energetische. We hebben ze beiden ter beschikking, maar slechts weinigen durven ze beiden aan te spreken.

Nog een paar leuke uitspraken die bij haar en haar coaching passen:

 • Wat ik aandacht geeft groeit, dus ik kies bewust aan wat ik aandacht geef.
 • Ik ben het beste waard dat het leven te bieden heeft.
 • Ik ben geboren om te creëren.
 • Ik weet mijn volgende stap en zet deze vol vertrouwen.
 • Ik heb geleerd dat als ik van het leven hou, het leven ook van mij houdt.

 

Spreekt dit jou aan? Dan ben je bij Sanae aan het juiste adres.  Contacteer ons gerust via ons contactformulier.

 

Karin

Karin heeft jarenlange ervaring als coach en leidinggevende in de bedrijfswereld en dit op zowel individueel als team-niveau.  Ze weet je als geen ander te motiveren en te enthousiasmeren om met je eigen onontgonnen potentieel aan de slag te gaan, jouw groeimindset aan te spreken en van daaruit de goesting te creëren om verder te groeien.

Haar aanpak begint vanuit verbinding en vertrouwen. Stap voor stap samen op zoek te gaan wat voor de coachee belangrijk is. Wat zijn jouw doelen, waar wil je voor gaan, wat wil je echt bereiken, welke waarden spelen hierin een rol, …  Daarbijkomend kijkt ze uitgebreid naar wie jij bent als persoon om van daaruit te bepalen wat voor jou het optimale pad is om te bewandelen.  Want dit pad is voor iedereen anders en evolueert mee in de tijd.

Haar coachingsessies stralen energie en enthousiasme uit. Ze creëert de goesting om aan jezelf te werken.  Grootse, complexe vraagstukken worden vertaald naar eenvoudige, concrete en behapbare stappen waardoor je steeds jouw mogelijkheid ervaart om verder te gaan dan de status quo.  Uit je comfort-zone gaan lijkt plots niet meer zo moeilijk en je ervaart een ongelooflijke boost in jouw zelfvertrouwen.

Als Insights practitioner maakt ze ook veelvuldig gebruik van Insights Discovery.  Een even eenvoudig als toegankelijk kleurenmodel dat in combinatie met een persoonlijk profiel, mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen.  Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

 

Uitspraken die bij Karin en haar coachingsaanpak passen:

 • Een dag zonder lach is een verloren dag
 • Waarom moeilijk doen als het makkelijk ook gaat
 • Ik geniet van het leven
 • Ik leef voor een gevoel van vrijheid én voldoening, elke dag opnieuw
 • Ik ben en blijf vitaal en gezond
 • Raap steeds iets op als je valt

 

Spreekt dit jou aan? Dan ben je bij Karin aan het juiste adres.  Contacteer ons gerust via ons contactformulier.