InsideUp Coaching is een MEGA krachtige manier om door jouw blokkades te breken en het leven te creëren waar je voor geboren bent. Of je nog aan het uitpuzzelen bent wat je missie is, of je bent net gestart bent met je business of je hebt al een succes opgebouwd en je wilt MEER … InsideUp coaching bied je de tools en ondersteuning om dat te doen! 

We hebben hiervoor 2 types van coaching trajecten.

 

Elite Coaching

Voor wie? 

Deze coachings zijn gericht voor pubers en volwassenen.  Onze sessies zijn uiterst effectief, concreet en resultaatgericht opgesteld. Wij geven een duwtje vol inzichten, jij doet het werk. Ben je in de aanloop van je examens, je studiekeuze, twijfels bij de juiste loopbaankeuze of wil je gewoon meer in je leven. Wij helpen je graag verder met jouw specifieke nood.

Inhoud? 

Niet limitatieve lijst van mogelijke thema’s: 

  • Zelfmanagement: Na 3 sessies heb je terug het gevoel grip te hebben op je leven 
  • Zelfvertrouwen: Na 3 sessies voel je een substantiële boost in je zelfvertrouwen.   
  • Zelfkennis: Na 3 sessies ken je je talenten, je persoonlijkheidstype, de waarden waarvoor je staat en de impact hiervan op anderen.   
  • Studiekeuzes: Na 3 sessies heb je voldoende bagage in je rugzak om vol vertrouwen je studiekeuze te maken.
  • Loopbaanbegeleiding: Na 3 sessies heb je jouw loopbaanvraagstuk in kaart gebracht, je kent je motivatoren, je kwaliteiten en kent je te nemen stappen in je verdere ontwikkeling.
  • Zelf aangebrachte thema’s: Tijdens intake bepalen we samen wat kan bereikt worden in 3 sessies.   

Modaliteiten? 

We werken met 3-sessie kaarten rond de door jou aangebrachte thema’s. Elke sessie duurt 1 uur, is individueel en wordt voorafgegaan door een 30’ intake waarbij doelstelling van coaching wordt bepaald. 

Na het voltooien van de 3-uren faciliteit kan je de individuele begeleiding stoppen, kiezen om in hetzelfde thema een volgend niveau te behalen, of kiezen voor een ander thema.  

 

 

VIP Coaching Faciliteit 

Voor wie? 

Leidinggevende en ondernemers gebruiken deze faciliteit graag omdat er door de flexibele afroep zeer kort op de bal gespeeld kan worden op de noden en behoeften van ondernemers en leidinggevenden.  

Inhoud?  

De thema’s die voor ondernemers en/of leidinggevenden leiden tot een groei in het leiden van zichzelf, het leiden van hun mensen en het leiden van hun business. 

Modaliteiten? 

Dit is een faciliteit van telkens 10 uren individuele coaching op afroep van de coachee. 

Dit kan de coachee gebruiken voor coaching van structurele vragen, alsook voor ad hoc vragen en klankbord-afstemmingen. 

Opname van de faciliteit gebeurt in coupures van minimaal 30 minuten, via tel of Skype of van minimaal 60 minuten, face-to-face; en aangerekend per gestart kwartier.

Afstemmingen tijdens het weekend kunnen ook, weliswaar aan verdubbeld tarief.

 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer info?  Contacteer ons gerust via ons contactformulier.