Er is geen persoonlijk leiderschap mogelijk zonder een gezonde dosis van zelfkennis. Verhoog jouw persoonlijke effectiviteit met Insights Discovery.

 

Voor wie?

Voor mensen die meer inzicht in zichzelf willen krijgen. Hoe kom ik op mijn collega’s over? Hoe kan ik mijn sterke en zwakke punten onderkennen en op welke vlakken kan ik mij nog ontwikkelen?

Voor mensen die naast meer inzicht in zichzelf, ook inzicht in anderen willen ontdekken door het herkennen van de gedragsstijlen van anderen en de waarde ervan in te zien. Hoe kan ik leren om effectief op de behoeften van anderen in te spelen?

Voor mensen die aan hun eigen communicatie willen werken en op zoek zijn naar de juiste verbinding met hun gesprekspartner.

Voor mensen die verder willen groeien en ontwikkelen, het allerbeste uit zichzelf willen halen door hun zelfinzicht te verbeteren.

Hoe werkt het?

Insights Discovery is een even eenvoudig als toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Iedereen heeft alle vier de kleuren in zich. De combinatie van de kleuren geeft je jouw unieke persoonlijkheid. De kleuren refereren aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe je reageert, denkt en handelt. Noem het: je meest natuurlijke zelf.

De voorkeurskleuren van Insights Discovery worden gemeten door een gemakkelijk in te vullen online vragenlijst. Zo ontstaat een persoonlijk profiel dat helemaal over jou gaat en laat zien waar jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen.

 

Wat kan je verwachten?

Tijdens onze 1/2dag workshop krijg je meer inzicht in:
- het Insights Discovery model
- je persoonlijk profiel met je gedragsvoorkeuren
- je effectieve communicatievoorkeuren
- mogelijke blinde vlekken
- suggesties voor verdere ontwikkeling

 

Wil je meer info ontvangen voor jezelf of voor je team/organisatie.  Contacteer ons via het contactformulier.  We maken graag tijd voor jouw vraag!