Ken je de quote "You teach best what you most need to learn"? 

Dat is voor ons niet anders. Een gevoel van voldoening in alles wat we doen, elke dag opnieuw, is wat ons drijft.
In 2017 vroegen we ons af hoe het zou zijn om een eigen boek te schrijven. Om zo nog meer mensen te bereiken die van voldoening ook hun nieuwe normaal willen maken.
Dit idee leidde als snel tot een eerste actie, namelijk het aanschrijven van uitgevers.  En ja hoor, Garant zag ons concept helemaal zitten!  Van de ene actie gingen we over naar de volgende actie.
En nu, 12 maanden na het startschot, zijn we blij om dit boek fysiek vast te houden.
Wij hebben een bijdrage te leveren aan jouw persoonlijke groei door onze puzzelstukken in onze persoonlijke groei met jou te delen.
 

Over voldoening gesproken!

Heb je al eens voldoening ervaren door te denken aan lopen of tennissen?  Neen dus! Wel, onder de douche nà de inspanning.

Heb je al eens voldoening ervaren door te weten hoe je een presentatie moet opbouwen? Ook niet hé! Wel, na het geven van een presentatie waar je je boodschap helder hebt weten overbrengen, ondanks je plankenkoorts bij het begin van de presentatie.

Voldoening zal je nooit ervaren door alleen maar te denken en te weten, nooit.

Voldoening vind je wel door wat je weet om te zetten in actie, in doen.  Door te vallen en op te staan, door hieruit te leren en opnieuw te doen.

Vandaar dat dit boek een doe-boek is. Het biedt je tal van krachtige en uiterst effectieve sleutels aan om in deze complexe wereld je leven in eigen handen te nemen, je leven te leiden.

Jij kiest met welke sleutel je aan de slag gaat om jouw dagen stapsgewijs optimaler te maken mét voldoening als leidraad.

Je zal merken dat je niet alleen meer voldoening zal ervaren. Ook je zelfvertrouwen en je persoonlijke groei til je mee op naar een volgend niveau.

 

Ben je nieuwsgierig naar de sleutels? Heb je goesting in meer vol-doening? Sta je al in de startblokken? Bestel dan alvast jouw exemplaar via www.vol-DOENing.be

 

En nu zijn wij benieuwd…

Deel ter inspiratie in het commentaarveld onderaan hoe jij voldoening ervaart en wat jij hier voor doet.

 

Op jouw groei!

Waarderende groeten,

Sanae en Karin

 

PS. DEEL dit artikel met jouw netwerk, door op de Facebook en/of LinkedIn knoppen te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ons inspireren of schrijf je in op één van onze volgende UP-workshops, een platform van gelijkgestemden waar het helemaal ok is om nog ‘lerende’ te zijn.