Ben je op zoek naar individuele begeleiding om jouw groei te versnellen?

Beu om aan jezelf te twijfelen?
Beu om steeds de bevestiging nodig te hebben van anderen?
Beu om jezelf te verloochenen?
Beu om gebukt te gaan onder de zwaarte van je leven?
Beu om anderen meer te vertrouwen dan jezelf?
Beu om uit angst voor wat er allemaal mis kan gaan nooit in actie te komen?
Beu om keer op keer te merken dat je precies geen discipline hebt om de gewenste verandering vol te houden?
Beu om ’s morgens je uit bed te sleuren?
Beu om je vrienden rondom je vol zelfvertrouwen te zien stralen terwijl jij het liefst gewoon in het decor verdwijnt?
Beu om het leven van anderen te leiden?
Beu om eigenlijk niet te weten wat jij nu eigenlijk wilt?
Beu om niet jezelf te zijn? 

 

Of gewoon beu dat je het beste van jezelf nog niet toont of durft te tonen?

En, ben je klaar om hier allemaal afscheid van te nemen? Te doen wat nodig om eindelijk wel de beste versie van jezelf te zijn en te tonen? De moed, lef en durf aan de dag te brengen om eindelijk jouw leven te leiden?

 

What’s in a name?

InsideUp noemt niet zomaar InsideUp.

Het verwijst naar de kracht die in ieder van ons zit. Soms weliswaar goed verstopt of zelfs vergeten. 

InsideUp gelooft en eert de kracht in elke persoon. Het is onze passie om je deze terug te laten ontdekken. Zodat jij je leven leidt zoals het bedoelt is. Stralend falend, mét vertrouwen én voldoening. Niet altijd rozengeur en maneschijn, maar wel alive and kicking. Curious for more.

Want, hoe mooi zou het zijn als elkeen zijn eigen leven leidt? Zijn eigen missie volbrengt? Zijn eigen stem laat horen? Met andere woorden zijn persoonlijk leiderschap pakt!

Om dit te kunnen dienen we dikwijls heel wat interne barrières te overwinnen. Barrières in de vorm van gedachten en overtuigingen. Die ons er van stoppen om actie te ondernemen.

Commit to daily practice.

Do one small thing every day that will get you a little bit closer

 

Om dit te kunnen heb je focus en discipline nodig. En in een wereld waar iedereen om je aandacht schreeuwt is dat best wel een uitdaging.

Om dit te kunnen dien je stevig in je schoenen te staan, onvoorwaardelijk terug in jezelf te geloven. Niet ten koste van anderen, maar samen met anderen. Niet beter dan iemand anders, maar gelijkwaardig.

En daar zijn we beiden helemaal door moeten gaan. Samen en apart. En soms nog. Steeds sneller. Met meer vertrouwen. Beseffende dat stralen en falen hand in hand samen gaan in het leven. Waarom dan niet stralend falen? Hoe cool is dat!

We zijn samen meer dan 30 jaren met plezier en toewijding leidinggevenden geweest in combinatie met een gezin. We kennen de uitdagingen en de valkuilen. De impact op je privé. De twijfel die je soms bekruipt. Het onbeschrijfelijk gevoel als je je team ziet schitteren. De “yes we can!” als we een resultaat behaald hebben…. En vanuit onze expertise willen we ook een bijdrage leveren aan managers en ondernemers. Leidinggevenden die voor de eerste keer een team leiden. Ondernemers die effectief en efficiënt naar hun doelen toe willen werken. Bij ons ben je aan het juiste adres. 

Is dit wat je nu nodig hebt? Ben je bereid om eindelijk in jezelf te investeren?

Je hebt al een coaching vanaf 300Euro / maand.

Contacteer ons via het contactformulier voor een verblijvend intakegesprek.