De kwaliteit waarmee je jezelf leidt bepaalt de voldoening en het resultaat waarmee je je team leidt.

Voor iedereen die naast zichzelf ook een team leidt op het werk. En voor de eerste keer voor deze mooie uitdaging staat. Vereerd en trots is op deze stoel. Het echt goed wilt doen. En tegelijkertijd de heerlijke angst voelt die hoort bij het uit comfort gaan.

Vind het warm water niet opnieuw uit! Vraag coaching zo snel als mogelijk. Om op een effectieve manier jouw professioneel leiderschap vorm te geven. Je mandaat volledig te pakken en te schitteren samen met je team.

Maak van jezelf een leider die niet nodeloos lijdt omdat je het warm water aan het uitvinden bent. Laat jezelf begeleiden en richt je pijlen op dat waarmee jij en je team het verschil kunnen maken.

 

Jouw begeleiden naar een plek waar je durft kiezen voor je eigen leven, je eigen stijl, je eigen visie, je eigen stem, je eigen… is wat we in essentie doen.

In groep, onder vorm van interactieve workshop of live online programma’s, werken we met zelfreflectie, tools, handvaten en inzichten.

In de individuele begeleiding gaan we direct met de essentie aan de slag en gebruiken we wat nodig is om jouw doorbraak te realiseren.

 

ons aanbod

 

 

 

Onze dada? Persoonlijk en professioneel leiderschap

Inside Up bestaat uit 2 enthousiaste dames. 

 Karin en Sanae ws

 

Sanae en Karin begeleiden jou met toewijding, naar een leven met voldoening. Ondanks de grote problemen die je misschien ervaart. Ondanks de shit-situatie waarin je je misschien bevindt. Ondanks dat anderen niet zijn of doen wat je verwacht. Ga je goesting voelen om je leiderschap te pakken. Je acties hierop te richten. Je denken onder handen te nemen. Je gevoelens te leiden. En dit allemaal om je eigen leven vorm te geven op een duurzame manier. Persoonlijk en professioneel.

Geen crash dieet. Wel duurzame verandering en verankering. Stap voor stap.

Met aandacht ook voor jou, als mens, los van je leidinggevende rol.

you get better