12 Sanae en Karin

 

Karin en Sanae hebben elkaar in 2001 ontmoet op het werk. Ondanks hun grote verschillen klikte het onmiddellijk. Hun verschillende aanpak, hun andere kijk, hun complementariteit, werd de kracht van hun vriendschap. En het was dan ook evident dat hun wegen elkaar zijn blijven kruisen.

Eind 2017 hebben ze samen InsideUp opgericht. Een bedrijf dat vertrekt van de kracht van diversiteit en van de kracht van wat er al is. Een bedrijf dat anderen inspireert en zo bijdraagt tot het schitteren van de ogen van anderen in elk aspect van hun leven.

In 2018 schreven ze samen het boek “Vol-DOENING“.

En, eind 2018 brachten ze een fantastisch product op de markt de “priOptimizer”, een must-have als je je eigen leven daadwerkelijk wilt leiden.

Stralend falend

Hoe falen ook stralend kan zijn weten we uit eigen ervaring. En als ex-perfectionisten was dit best een dingetje. 

Hoe het leven soms andere plannen met je heeft dan dat jezelf zou willen ook.

Hoe dit je sterker kan maken dan ooit ervoor klinkt cliché en is gewoon waar. 

Welk verhaal moeten we ons dan vertellen? Wat is helpend? Wat is saboterend? Hoe omgaan met tegenslag? Hoe leren uit successen? Hoe blijven focussen op wat jij wilt terwijl iedereen rondom jou iets anders van je vraagt?

Deze vragen hebben ons geleid tot Inside Up.

 

What’s in a name?

InsideUp noemt niet zomaar InsideUp.

Het verwijst naar de kracht die in ieder van ons zit. Soms weliswaar goed verstopt of zelfs vergeten. 

InsideUp gelooft en eert de kracht in elke persoon. Het is onze passie om je deze terug te laten ontdekken. Zodat jij je leven leidt zoals het bedoeld is. Stralend falend, mét vertrouwen én voldoening. Niet altijd rozengeur en maneschijn, maar wel alive and kicking. Curious for more.

belief yourself

Wij zijn experts in het in beweging brengen van individuen, teams en bedrijven opdat deze met focus, lef en moed het volledig potentieel uit zichzelf durven te halen.

Wij maken het verschil door onze authentieke aanpak en door onze ervaring ‘on the field’. Hierdoor spreken we dezelfde taal.
Wij zijn voortdurend gericht op vernieuwing en gaan steevast voor kwaliteit en resultaat. 

Onze specialisatie is het ontwikkelen van programma’s rond persoonlijk leiderschap, de vaardigheid jezelf te leiden. Groeien in deze vaardigheid maakt een wereld van verschil voor het individu, het team (bestaande uit individuen) en het bedrijf (bestaande uit individuen en teams).
Want je kan anderen - op het werk of thuis - maar effectief leiden, formeel of informeel, als je jezelf leidt.

We kijken naar alle aspecten die nodig zijn om een doorbraak te realiseren in processen, denken, gevoel, gedrag en patronen.
We brengen samenhang in alle aspecten die nodig zijn om jezelf, en zo ook anderen, te leiden. 

 

Leef Voluit!

Karin & Sanae