InsideUp wil haar steentje bijdragen aan een verantwoordelijke en gezonde samen-leving, waarin diversiteit een troef is.

Van bij de start hebben wij een goed doel willen steunen. Helemaal in lijn met onze missie hebben we gekozen voor Ganspoel (www.Ganspoel.be), een organisatie die op een duurzame manier de ‘én - én – én’ combinatie beter haalbaar maakt.

Ganspoel ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met visuele en visueel-meervoudige beperkingen én hun entourage. Zonder Ganspoel zouden vele moeders en vaders hun leven nooit hebben durven en kunnen uitbouwen zoals ze dat vandaag gedaan hebben.

Ganspoel beschikt over dynamische en gespecialiseerde zorgverleners, die er door hun grote toewijding en warmte in slagen de kinderen en jongeren een tweede thuis te geven. En het is net hierdoor dat ouders hun kind met een gerust gevoel uit handen durven geven én hun ambitie waar kunnen maken, ondanks de niet vanzelfsprekende gezinssituatie. Ook Ilias, jongste zoon van Sanae, voelt zich hier helemaal geborgen. Het filmpje toont je alvast een glimp van de activiteiten.

Samen met jou geven wij met heel veel plezier Ganspoel een duwtje in de rug, op verschillende manieren:

  • Wij schenken systematisch 10% van de inkomsten die wij via onze webshop ontvangen.
  • Wij organiseren tijdens elke workshop een vrijblijvende collecte. Elk centje gaat in een spaarvarkentje, dat wij persoonlijk gaan afgeven.

Op termijn willen wij tot 5% van onze totale omzet schenken aan ons goed doel. Dus door ons te helpen groeien, help je ook de zorgverleners van Ganspoel in hun ambitieuze en warme missie.

Wil jij alvast een vrijblijvende bijdrage doen, dan kan dit op rekeningnummer BE33 1448 8760 4846.  Het geschonken bedrag wordt integraal overgemaakt aan Ganspoel.