priOptimizer website 

Er is geen persoonlijk leiderschap mogelijk zonder een gezonde dosis daadkracht, van duidelijk kiezen én volhouden.


Voor wie?

Wil jij je eigen leven leiden in plaats van dat van iemand anders?
Wil jij meer voldoening en rust in je hoofd ervaren op het einde van de dag?
Wil jij meer overzicht creëren, ver weg van alle chaos die je beheerst?
Wil jij bewust kiezen voor wat voor jou belangrijk is?
Wil jij meer ruimte creëren voor jezelf?  
Wil jij af van de ellelange todo-lijstjes die je leven beheersen?
Wil jij stap voor stap van elke dag een optimale dag maken?
Wil jij jouw weekend gebruiken om je batterijtjes terug op te laden?
Wil jij geen tijd meer verliezen met na te denken over wat je allemaal nog te doen staat?
Wil jij eindelijk eens van dat uitstelgedrag af?
Wil jij jouw time-management skills verder optimaliseren?
Wil jij dit allemaal kunnen toepassen zowel op het werk als thuis?

Ja? Herkenbaar?

Ik herken het zelf maar al te goed. Ik heb decennialang to-dolijstjes gemaakt en ze daarna afgevinkt. To do’s afvinken geeft mij nog altijd een boost. Het betekent ‘goed gedaan’ en ook ‘op naar de volgende, goed bezig’. Het is een boost die verslavend werkte voor mij. Ik moet toegeven dat ik zelfs een to do op mijn lijstje zette, nadat deze al was gedaan, om deze dan alsnog te kunnen afvinken.

Ik heb gedurende decennia te horen gekregen dat ik productief ben en een enorme hoeveelheid werk kan verzetten. En dat is ook wel zo. Ik kan me opladen om gefocust een berg werk te verzetten. Na verloop van tijd, verder in mijn carrière en in combinatie met een gezin, merkte ik dat mijn dag niet voldoende uren bevatte om de hoeveelheid to do’s te verwerken. Dit resulteerde in veel uren spenderen met het afvinken van mijn to-dolijst om daarna de dag te eindigen met een volle vuilnisbak en een net en opgeruimd bureau. Ik heb al die jaren in een activiteiten-mindset gezeten in plaats van in een resultaatgerichte mindset. Al het werk gedaan krijgen en onder controle houden, uren werken en lange dagen kloppen, was belangrijker geworden dan het eindresultaat, dan het gevoel van voldoening.

Weet dat je niet alleen bent. Weet dat het anders kan. En ook dat is niet meer dan een beslissing. Gevolgd door consequent keuzes nemen in lijn hiervan en dit vol te houden

Wij hebben de priOptimizer ontwikkeld.  Een fysieke planner die je helpt keuzes te maken in lijn wat echt belangrijk is voor jou.  Het ondersteunt je om te focussen op de keuzes die je gemaakt hebt. Het instrument bij uitstek om al hetgende dat je wilt nu ook alle kansen te geven en succesvol te implementeren.

Het heeft voor mij een wereld van verschil gemaakt.  En dit deel ik graag met jou.

 

Wat kan je verwachten?

Tijdens dit traject ga je met de priOptimizer aan de slag, jouw planner en trouwe bondgenoot.  Bij de eerste live ontvang jij jouw persoonlijke priOptimizer. We gaan op verkenning wat de priOptimizer voor jou kan betekenen en delen de achterliggende tools en technieken met jou zodat je onmiddellijk in de startblokken kan staan.
We laten je echter niet in de kou staan, maar ondersteunen je gaandeweg in jouw daadkracht.  Je zal ervaren dat je dagen er onmiddellijk anders gaan uitzien, jer ervaart minder ruis in je hoofd en de losjes eindjes op het einde van de dag zijn er niet meer.  
Tijdens de vier opvolgende coachingsmomenten bekijken we waar we jou verder mee kunnen ondersteunen.  Was er nog iets niet duidelijk?  Bots je tegen bepaalde opstakels, sluipt de keuzestress achter de hoek?  Geen probleem, er is ruimte om elkaar hierin te helpen en om samen te groeien.

Geef jezelf alle kansen om bewust te kiezen én vol te houden. Weg met de nieuwjaarsintenties die na enkele weken al stranden.  Tijd om echt je dromen en doelen waar te maken, stap voor stap met de priOptimizer.

 

Hoe, Waar en Wanneer: 

Het traject heeft een doorlooptijd van één kwartaal.
Wij kiezen voor een gezamelijk kick-off moment waar we samen aan de slag gaan. Daaropvolgend zullen er 4 live online-sessies doorgaan. Kan je erbij zijn dan kan je je vragen live stellen. Kan je er niet bij zijn, geen probleem, dan stel je op voorhand je vragen. De opname krijg je achteraf. In beide gevallen zeer waardevol. 

Kick-off - woensdag 19 juni 2019 - Willebroek

  • 4 live online-sessie (60 tot 90 minuten) op woensdagavond van 20h – 21h/21h30.
  • Data: 3 juli, 17 juli, 14 augustus, 11 september
  • De sessies worden opgenomen en doorgestuurd. Dus, geen probleem als je er een keer niet live bij kunt zijn.
  • Deelname aan een gesloten facebook-groep. Voor vragen en inspiratie onder de participanten. Ter ondersteuning van je groei.

 

Prijs:

249 Euro inclusief BTW
inclusief priOptimizer twv 39Euro - www.priOptimizer.com 

 

Gun jezelf alle slaagkans om van elke dag een optimale dag te maken, stap voor stap dichter bij jouw doelen en dromen.
Ontdek de daadkracht in jou!

 

Om de interactie tussen deelnemers maximaal te garanderen zijn het aantal plaatsen per traject beperkt. Aarzel dus niet om je in te schrijven!

 
Registreren kan heel eenvoudig via dit invulformulier met de registratiecode PRIO19 :
 

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com