Is dit ook herkenbaar voor jou?

Hollen van hot naar her. Ambitieus zijn op het werk. Vrienden waar je veel leuke dingen mee doet. Kinderen die aandacht vragen. Familieverplichtingen. Opleidingen volgen. Facebook updaten. Gekluisterd aan al die series op Netflix. Nieuws op de voet volgen. Bang om iets belangrijks te missen en daardoor niet au-serieux te worden genomen, … Wauw, wat een snel leven. Als buitenstaanders naar jou kijken zie je de bewondering in hun ogen. Zie je de vraag rijzen ‘hoe krijgt die het allemaal voor elkaar’? WAUW. En daar kick je op. Dat maakt dat je nog harder gaat hollen. Het kan niet op.

Maar, wat die ander niet weet. Is dat jij ’s avonds knock-out in je zetel ploeft. Dat een deel van het weekend verloren gaat aan hoofdpijn. Of bijslapen. Of moe voelen. Dat je het gevoel van voldoening mist, ondanks al die activiteiten. Ja, je verzet bergen, maar voelt je leeg.

Op het einde van de dag weet je eigenlijk niet meer wat je eigenlijk gedaan hebt. Je hebt het gevoel, met oppervlakkige dingen. Maar weinig of zelfs niets met wat er echt toe doet. Met wat jij eigenlijk belangrijk vindt. Je weet misschien zelfs niet meer wat echt belangrijk voor je is.

En de dagen worden weken en de weken worden maanden. En de maanden worden jaren. En er kruipt een gelatenheid in je. Je ziet het iedereen rondom je doen. Dus, het zal wel gewoon normaal zijn. Dat is gewoon de huidige norm van leven. DRUK. Want anders ben je toch niet normaal. Iedereen heeft het toch druk. Je smoort je verlangen naar meer, naar intenser, naar authentiek. Het leven gaat verder.

Is dit wat je wilt? Gewoon doen als ieder ander. Om het hardst hollen, zonder voldoening? Om het hardst roepen hoe druk we het wel niet hebben? Om het mooist ervaringen delen op social media. Ondanks het feit dat dat amper 1% van je leven is. In de vitrine oogt het alleszins mooi. Maar binnenin voelt het hol, vermoeiend en leeg.

Je weet dat je meer in je hebt. Je verlangen om voldoening te voelen groeit. Je bent nu klaar om er iets aan te doen. Ja, wellicht doe je er al hier en daar wat aan. Misschien heb je al eens gedacht dat Yoga is wat je nu nodig hebt. Je schrijft je in. Je gaat er naar toe. Misschien zelfs elke week. Maar ondertussen raas je verder. Daarmee ga je volledig aan de filosofie van yoga voorbij. Maar je doet het wel, maar ervaart er weinig voldoening van tijdens alle andere momenten.  

Of je denkt, ha, een gezonde levensstijl. Dat is wat ik nodig heb. Je begint er vol goede moed aan. Je maakt je keukenkast vrij van al die ongezonde troep. Vanaf vandaag enkel gezond eten. Je houdt het maanden vol. Misschien nog steeds. Je voelt het verschil in je energiepeil, in je lijf. Maar, ondertussen ploef je nog steeds knock-out neer in die zetel denkende van, ‘is dit het nu?’.

Of, je leest er veel over. Je weet dus heel veel. In gesprekken met anderen deel je dan ook fier je kennis. Maar doe je er ook iets mee?

Dit alles begrijp ik echt door en door. Ik ben er zelfs helemaal door gegaan In verschillende iteraties. Op verschillende momenten van mijn leven. Totdat ik die ene beslissing heb genomen dat ‘voldoening’ mijn maatstaf wordt. Mijn nieuwe norm.

Het kan echt anders. Stap voor stap. Niets drastisch. Maar wel stap voor stap. En plots sta je ’s morgens op vol goesting. Ga je ’s avonds dankbaar slapen. Niet af en toe. Maar elke dag. Het kan echt. Terwijl je met je 2 voeten in het leven staat, niet als een zen-master op een berg.

traject voldoening

Jaartraject

Gun jezelf ondersteuning in dit transformatietraject. Want ongetwijfeld weet je dat het niet gemakkelijk is om oude gewoontes om te buigen. Denk maar eens terug aan al die dingen waarvan je ooit gezegd hebt dat je het ging doen en nog niet gedaan hebt. Je weet dat het heel wat vergt om dat wat je beslist ook effectief vol te houden. Gun je nu eindelijk die ondersteuning. In een groep die samen 9 maanden aan de slag gaat. In een groep die elkaar begrijpt, omdat we eigenlijk dezelfde taal spreken. Dezelfde soort ervaringen en uitdagingen kennen. Een groep die elkaar inspireert. Verrijkt met tools en inzichten die je transformatie niet alleen vergemakkelijken maar ook doen blijven plakken.

Laat het niet meer aan het toeval over. Of aan je hormonenschommeling. Of aan de zoveelste nieuwe poging die je onderneemt. Beslis nu om jezelf dat te gunnen wat je nodig hebt. De meest effectieve tools. Opvolging. Inzichten die stap voor stap aangereikt worden.

Gezien dit een grote investering is van jou, niet alleen in geld, maar ook in tijd, willen wij zeker zijn dat dit traject aansluit met jouw noden en verwachtingen. Vandaar dat we geheel vrijblijvend, met plezier een intake aanbieden van 30 minuten. Hierin kan jij ons ervaren en wij jou. Hierin krijg je inzicht in de opbouw van het programma, alsook je investering in tijd en geld. We gaan enkel met elkaar in zee als er een wederzijdse volmondige ‘JA’ volgt.

Wie liever niet in groep werkt, kan ook individueel begeleid worden. Dat kan ook. Geef dit gewoon even mee tijdens de intake.

 

Hoe, Waar en Wanneer: 

Het traject heeft een duurtijd van 9 maanden mét intensieve begeleiding.  Er zijn vier fysieke bijeenkomsten en zes live online-coachings (60 tot 90 minuten). 

  • Kick-off - vrijdag 13 september 2019 - 9u tot 21u
  • woensdag 25 september 2019 - 20u tot 21u
  • woensdag 23 oktober 2019 - 20u tot 21u
  • woensdag 20 november 2019 - 20u tot 21u
  • vrijdag 6 december 2019 - 9u tot 17u 
  • woensdag 8 januari 2020  - 20u tot 21u
  • woensdag 5 februari 2020 - 20u tot 21u
  • vrijdag 6 maart 2020 - 9u tot 17u 
  • woensdag 22 april 2020 - 20u tot 21u
  • zaterdag 28 mei 2020 - 18u - 23u - Afsluitdiner

De live online coachings-sessies worden opgenomen en doorgestuurd. Dus, geen probleem als je er een keertje niet live online bij kunt zijn. 
Er is ook een deelname aan een gesloten facebook-groep. Voor vragen en inspiratie onder de participanten. Ter ondersteuning van je groei.

 
Prijs: 

Op aanvraag of te bespreken tijdens de intake.


Om de interactie tussen deelnemers maximaal te garanderen zijn het aantal plaatsen per traject beperkt. 
Neem nu contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via ons
 contactformulier.