Er is geen persoonlijk leiderschap mogelijk zonder een gezonde dosis van Zelfvertrouwen, van vertrouwen in je eigen kunnen en zijn.


Voor wie?

Durf jij je idee of mening niet uit te spreken uit vrees voor wat de ander dan van jou denkt? 

Voel jij je dikwijls niet gehoord, niet gezien of niet gesteund?

Hou jij jezelf klein ondanks het groeiend verlangen in jou? 

Voel jij je maar waardevol als iemand jou een compliment geeft?

Heb je de bevestiging van een ander nodig alvorens je in je idee of in jezelf gelooft?

Krijg je dat innerlijk stemmetje maar niet stil? Je weet wel, dat stemmetje dat je zegt dat je het niet waard bent, dat je het niet kunt, dat je gewoon ‘normaal’ moet doen, dat je ….

Voel je je verlaten en niet ondersteund?

Maak je jezelf groter dan je bent, of net kleiner, gewoon om niet door de mand te vallen en erbij te horen?

Rijd je na het werk naar huis met een onvoldaan gevoel? Omdat je vooral bezig bent geweest met de noden en behoeften van de ander en niet met die van jou? 

Bestaat de overhand van de dingen die jij doet uit dingen die verwacht worden van jou? Dingen die verwacht worden van een goede moeder, een goede partner, een goede vriendin, een goede buurvrouw, een goede leidinggevende, …. MAAR eigenlijk niet passen met wie jij wilt zijn en bent.

Voel je een knagend ongenoegen omdat je jezelf tekort doet?

Voel je dat je meer boos begint te worden, zonder dat je dit toont? Omdat je eigenlijk niet voor je noden en behoeften durft opkomen.

Heb je regelmatig wederkerende “pijntjes” zoals hoofdpijn, buikpijn, keelpijn, … ?

 

Herken jij je hier in?

Weet dat je niet alleen bent. Weet dat het anders kan.

Nog niet zo lang geleden zat ik hier ook. Mijn leven werd bepaald door anderen. Mijn eigen waarde werd bepaald door anderen. Ik vond mezelf maar waardevol als de ander me dit zei. Dus, als de ander niets zei trok ik mijn eigen waarde in twijfel. Ik bleef haken aan feedback van de ander. Ik hoorde de complimenten amper, laat staan dat ik ze ontving. En de ‘kritiek’ raakte me erg. Ik ervoer het als persoonlijk falen. Dus, ik ging mijn acties en mijn leven zo inrichten dat ik de kans van waardering van de ander aanzienlijk verhoogde. Door mijn eigen noden en behoeften weg te stoppen. Door de noden en behoeften van de ander voorrang te geven op die van mij.

Maar wie zijn leven leid ik dan? Inderdaad, dat van een ander. Wanneer zou ik dan mijn leven leiden? Mijn dromen verwezenlijken? Mijn stem laten horen? Mijn ruimte innemen?
En dat is niet meer dan een beslissing. Gevolgd door consequent keuzes nemen in lijn hiervan.

Klinkt eenvoudig, niet? En dat is het ook. En je kan kiezen voor de lange weg van zelfonderzoek. Van het afschuimen van het internet naar goede tips. Of het lezen van boeken, naast je volle dagtaak. Of je kan kiezen voor een effectieve en krachtige weg. Een weg, die je beslissing om eindelijk jouw leven te leiden, niet ‘in hold’ plaatst. Een weg die je vanaf dag 1 uitnodigt om je beslissing waar te maken. Je krijgt de tools en de inzichten aangereikt om jouw volgende stap te realiseren. Jouw investering is niet enkel het geld. Het is ook je tijd en je bereidheid om NU eindelijk jouw leven te leiden.  

 

Wat kan je verwachten?

Tijdens dit traject krijg je tal van tools en inzichten, waarmee je direct aan de slag kan. 
Je zal precies weten wat je moet doen om je zelfvertrouwen daadwerkelijk te boosten. Zodat je ’s avonds de dag afsluit fier op wat je gedaan hebt. Trouw aan jezelf. 
Je zal merken dat die ‘pijntjes’ stap voor stap wegblijven. Je zal jezelf meer horen lachen. En plots zal je merken dat je je meer gehoord, gezien en gesteund voelt. Waardoor je je noden en behoeften durft uitspreken. Waardoor je meer en meer jouw ding durft doen. 
EN je merkt, dat ondanks dat, mensen je blijven zien, horen en ondersteunen. EN deze keer voor wie je echt bent. 

Slotsom, je leeft JOUW eigen leven. Je speelt JOUW eigen muziek. Je durft JOUW eigen stem te laten horen. Je neemt JOUW eigen plek in. Je straalt, meer en meer. En op momenten dat het tegen zit, voel je het diep geworteld vertrouwen in je dat het goed komt. Dat je alles in je hebt om dit op te lossen. Zonder jezelf tekort te doen. Zonder jezelf op je kop te zitten. Je floreert. Je valt. Je staat op. Je leert. Je groeit. Elke dag opnieuw. Soms met een zucht. Altijd met een lach.

Wat zeggen anderen over dit online traject?

"De inhoud van deze sessies is zeer duidelijk gebracht en vooral onmiddellijk praktisch toepasbaar. Geen moeilijke, langdradige uitleg, maar recht toe recht aan – “What you see, is what you get “. Sanae spreekt uit haar eigen ervaringen, wat dus ook bewijst dat als je in jezelf gelooft, je dit ook kan waarmaken. De duur en de regelmaat van de sessies is ideaal (1u en wekelijks gedurende 5 weken) – iets om naar uit te kijken !!
De overtuiging en het enthousiasme van Sanae werkt gewoon aanstekelijk … Gewoon doen – niet twijfelen !! "  Chris L.

"Dankjewel Sanae voor de waardevolle zelfvertrouwen sessies.  Ze zijn echt to the point en heel toepasbaar, allesbehalve wollig.  Via kleine haalbare stappen inclusief het huiswerk heb ik meer inzichten gekregen en stappen gezet naar meer zelfvertrouwen. Dankjewel!" Ellen G.


Hoe, Waar en Wanneer: 

Wij kiezen voor online-sessies omdat deze echt werken voor dit topic. Ieder op zijn eigen tempo...
Het programma omvat 5 workshops verspreid over 5 weken.  Totaal goed voor 6 u workshop inclusief werkboeken
Daarbijkomend voorzien we 1u individuele coaching met jou!
 

Prijs:

195 Euro inclusief BTW

 

Gun jezelf een voorsprong op al die mooie dingen die jij nog wilt realiseren.
Werk nu aan je innerlijke kracht. Ontdek de magie in jou.

 

Registreren kan heel eenvoudig via dit invulformulier met de registratiecode ZELF19 :
 

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com